Star-filled Created with Sketch.

HRANITHERM 617.00 natúr - EVA olvadékragasztó

Kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon, hogy lássa az árakat.

Csomagolás
5 kg
 
25 kg
 

Termékleírás

Bézs (natúr) színű, EVA bázisú, töltőanyaggal közepesen ellátott olvadékragasztó granulátum kisebb és közepes élzárógépekhez.

Felhasználás:

  • primerrel ellátott ABS élzáró anyagok
  • PVC élzáró anyagok
  • melamin (papír) élzáró anyagok
  • élfurnérok és éllécek ragasztására

Tulajdonságok:

A Hranitherm 617.00 bézs (natúr) színű olvadékragasztó rendkívül sokoldalúan felhasználható kiváló tulajdonságainak köszönhetően, mint pl. olvadási sebesség, magasabb hőállóság tiszta, nemkívánatos szálképződés nélküli üzemeltetés és viszkozitás. Elérhető egyéb színek: fehér (Hranitherm 617.01).

Brookfield viszkozitás 200 °C-on

55.000-75.000

mPas

lágyulási pont (gyűrű és golyó módszer)

92-102

°C

sűrűség 20 °C-on

1,3

g/cm3

előírt paraméterek:

feldolgozási hőmérséklet a felhordóhengeren

alapanyag nedvességtartalma

nyomóhenger nyomása

 

190–210

8-10

3–5

 

°C

%

kg/cm2

Alkalmazás:

Az olvadékragasztó használata során az előírt hőmérséklet a felhordóhengeren, vagy egyéb felhordóegységen alkalmazandó és rendszeresen, méréssel ellenőrizendő. Az élzárógép kijelzője által mutatott, illetve a valós hőmérsékleti érték eltérő lehet. Alacsonyabb hőmérséklet befolyásolhatja a nyitott időt és ez ronthatja a ragasztás minőségét. Magasabb hőmérsékleten a ragasztóanyag károsodhat, ami befolyásolja a színt, a viszkozitást és a tapadást. A különböző anyagok eltérő tulajdonságai miatt minden esetben javasoljuk próbaragasztás elvégzését. Az ajánlott környezeti és alapanyaghőmérséklet 15–25°C.

A ragasztómaradékok eltávolítására használja a Hraniclean 01 (kényes felületek esetében a Hraniclean 08) tisztítószert. A ragasztótartály időszakos takarításához és karbantartásához ajánljuk a Jowat 236.50 tisztító granulátumot.

További információkért tekintse meg a technikai és a biztonsági adatlapot.

Csomagolás és tárolás:

Az eredeti, zárt csomagolásban, hűvös (20 °C meg nem haladó hőmérsékleten) és száraz helyen tárolva 24 hónapig felhasználható.